Flex-mat seulaverkot

Nopeampi erottelu

Värähtely on olennainen tekijä materiaalin seulomisessa. Sen ansiosta karkea materiaali jää pintaan ja hienojakoinen materiaali putoaa alas.

Staattista seulamateriaalia (esim. kudottu lanka, polyuretaani- tai kumiverkko) käytettäessä vain seulan kehikko aiheuttaa värähtelyä, tyypillisesti 500–1 000 kertaa minuutissa. FLEX-MAT-seulaverkkojen yksittäiset langat värähtelevät vapaasti jopa 6 000–10 000 kertaa minuutissa.

FLEX-MAT nopeuttaa erotteluprosessia seulomalla enemmän materiaalia samassa ajassa kuin kilpailijansa.

 

Pidempi kestoikä

FLEX-MAT-lankaverkkojen kulutuskestävyys on kudottuja lankaverkkoja parempi, ja käyttökohteesta riippuen ne kestävät myös polyuretaani- ja kumiverkkoja pidempään.

Kuluminen jakaantuu tasaisesti koko verkon pinnalle, toisin kuin kudotuissa seulaverkoissa, jotka kuluvat eritoten koholla olevista solmukohdista. Tämän ansiosta myös verkon aukkokoko pysyy Flex-Matissa kohdallaan pidempään.  Pidempi käyttöikä vähentää seisokkeja ja huoltokuluja.

 

Ei tukkeutumia, ei tarttumia

Värähtelevien lankojen ansiosta verkko ei tukkeudu eikä siihen tartu kosteakaan materiaali. Sadesää, lumi tai pakkanen eivät myöskään aiheuta ongelmia. Itsepuhdistuvat FLEX-MAT-verkot parantavat siten tuotantokapasiteettia ja vähentävät huoltoseisokkeja.

Kokeile, ja et palaa enää käyttämään muita itsepuhdistuvia seulaverkkoja.

Kysy lisää!

Flex-mat sensor

Analyysi seulasi toiminnasta reaaliajassa älypuhelimella

Flex-Mat Sensor on uusi täryanalyysilaite seulontatehon nopeaan mittaamiseen ja seulan toiminnan seurantaan. Sen avulla voimme vaivattomasti mitata seulan värähtelyä, ja kertyvän tiedon pohjalta voit säätää seulan toimintaa lennossa ilman seisokkia.

Tämä mullistava uutuus tehostaa työtä ja vähentää huoltotarvetta. Vaihtoehtoisilla analyysimenetelmillä tiedon kerääminen kestää vähintään tunteja.

Analyysikäynnillä Flex-Mat Sensor asetetaan hetkeksi tekemään mittauksia seulalaitteesi kuhunkin kulmaan. Sensor on langattomasti yhteydessä älypuhelimen sovellukseen, jossa tulokset näkyvät saman tien raportissa, joka on myös helppo tallentaa ja jakaa eteenpäin.

Flex-Mat Sensor mittaa mm. värähtelynopeutta, iskua ja liikkeen kehää. Kertyneen tiedon avulla on helppo säätää ja optimoida seulan toimintaa pysäyttämättä laitetta.

Kysy lisää ja tilaa analyysikäynti jo tänään!
Kysy lisää!